Delar och Tillbehör


Avgassystem

För att skapa din alldeles unika hoj så kan ett speciellt framtaget avgassystem för just din hoj vara svaret som du behöver. Avgassystemet är en del som kan utformas på alla möjliga vis och alternativen är oändliga. Har du en idé som du vill förverkliga på din hoj? Kanske ett avgassystem du sett på internet eller liknande? Detta kan Fogell Customs enkelt lösa!

Styren

När det kommer till styre så kan detta anpassas precis utifrån dina önskemål. Fogell Customs tillverkar styren som är anpassade till din hoj utifrån dina anvisningar. Om du har hittat inspiration till ett styre på exempelvis nätet så kan du ta med dig en bild eller skiss. Styret har en mycket viktig funktion och inte bara för estetikens skull utan styret påverkar också din körställning. Tillsammans kommer vi fram till vad för typ av styre som passar dig!


Sissybars

 Möjligheterna är många när det gäller sissybars. Det är nästan ett måste för de flesta förarna som antingen vill åka långt och behöver stöd för ryggen eller för förarna som på ett smidigt sätt vill kunna surra packning på hojen. Fogell Customs tillverkar unika sissybars utifrån dina önskemål, i en kvalitet du kommer vara supernöjd med. Ingen chopper är komplett utan en sissybar!


Reservdelar och tillbehör

Vi har direkt tillgång till ett otroligt stort sortiment av tillbehör och reservdelar från flera av Europas största leverantörer, såsom Motorcycle Storehouse, Zodiac, Parts Europe och Tolle Engineering. Vi kan få hem nästan vad som helst till din HD på 1-2 dagar.

Läs mer​​​​​​​